19 oktober 2020

Welkom gebruikers MiessAgenda

Leestijd: 4 minuten
AnneMarie Gerritsma
Annemarie Gerritsma

De MiessAgenda is een mantelzorg agenda die in 2014 is ontwikkeld door Annemarie Gerritsma. Vanuit een persoonlijke drive om mensen te helpen in combinatie met haar marketingachtergrond heeft ze in eigen beheer een fraaie mantelzorgagenda gemaakt. Veel mensen hebben de mantelzorgagenda gebruikt om zo de zorg en aandacht voor een dierbare te organiseren.

Inmiddels worden de kosten die horen bij het up to date houden van de technologie zodanig stevig dat Annemarie heeft besloten om met de doorontwikkeling te stoppen. Daarom heeft ze gekeken naar een goed alternatief voor haar klanten en die heeft ze in Fello gevonden.

‘Fello is een mantelzorgagenda die qua functionaliteiten goed aansluit bij de MiessAgenda en met DELA als organisatie hebben klanten continuïteit. Ik ben er dan ook erg trots op dat Fello de klanten van MiessAgenda een warm welkom biedt’.

Bij Fello kan je zorgtaken eenvoudig onderling verdelen. Je ziet wat al wel en nog niet is geregeld en krijgt een pushnotificatie als er een nieuwe taak of een bericht is. Onderling kan je chatten en herhalende afspraken plan je eenvoudig.

‘Met Fello heb je een makkelijke familieagenda op zak’ aldus Annemarie.

Fello Familie Agenda App

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Van harte welkom bij Fello

Namens coöperatie DELA heten wij je van harte welkom bij Fello. We vinden het belangrijk dat je je een fijne gebruikerservaring hebt met onze gedeelde agenda. Heb je vragen, of denk je dat er iets beter kan? Laat het ons dan weten via hello@getfello.com

Wil je meteen aan de slag met Fello? Je kunt de agenda online gebruiken, maar ook als app op je telefoon. Je kunt hier een account aanmaken, of download de app in de App- of Playstore. Wil je weten wat andere gebruikers van Fello vinden? Bekijk dan eens dit filmpje:

Esmee van Tilburg Marketing communicatie adviseur Esmee werkt bij coöperatie DELA en is daar verantwoordelijk voor Fello. Ze is continu bezig om de app zo goed en mooi mogelijk te maken.

Say hello to Fello. De nummer 1 familie agenda om samen voor iemand te zorgen. Makkelijk en gratis!

Fello Familie Agenda App